call us Hívjon minket: +36 20 535 1789

Új lehetőség az egészségbiztosításban

Egy 2012-től életbe lépett törvénymódosítás értelmében a munkáltató által kötött egészségbiztosítások díja adó- és járulékmentessé válik.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A munkáltató által a munkavállalókra kötött egészségbiztosítás díja után a munkáltatónak ezután nem kell adót, illetve járulékokat fizetni, ugyanakkor a biztosítási díj költségként elszámolható. A munkavállaló számára szintén nem jelent adó- és járulékfizetési kötelezettséget sem a biztosítás díja sem a biztosító szolgáltatása.

Miért előnyös a munkáltatónak?

A szolgáltatás-finanszírozó egészségbiztosítások lehetőséget teremtenek arra, hogy modern diagnosztikai eszközökkel felszerelt magánklinikán, várakozási idő nélkül vegyük igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat, mint például járóbeteg szakellátás, laborvizsgálat, modern diagnosztikai vizsgálatok (MRI, CT, PET) stb.

A különböző munkavállalói csoportokra különböző szolgáltatási csomag választható.

Minden szolgáltatási csomag tartalmaz évente egyszeri prevenciós szűrővizsgálatot, így a hangsúly a megelőzésre helyeződik, ezáltal csökken a keresőképtelenség miatt kieső napok száma.

A cégvezetés részére speciális biztosítási csomag választható magas színvonalú szolgáltatásokkal, igényes környezetben, az ország legjobban felszerelt magánklinikáin, így a biztosítottaink fix éves díjért átlátható és minőségi magán ellátást kapnak.

Az exkluzív egészségbiztosítási csomagok a járóbeteg és háziorvosi ellátáson felül magukban foglalják a VIP környezetben történő kórházi ellátást is.

Miért előnyös a munkavállalónak?

A társadalombiztosítás keretén belüli betegellátás - korántsem orvosszakmai - színvonala ma Magyarországon is több szempontból kifogásolható, elég csak a várakozási időre, a sorban állásra, az időpont egyeztetés „lehetőségére”, a kórházi szobák, rendelők nívójára gondolnunk. Az apróbb ambuláns műtétek, sőt a járóbeteg-ellátás és a diagnosztikai vizsgálatok esetében is gyakran hetekig-hónapokig tartó várakozási idővel kell számolnunk, és sajnos a hálapénz intézménye sem garancia a jobb és gyorsabb ellátásra.

Az egészségbiztosítás megoldást jelent a hosszú várólisták és a hálapénz elkerülésére. A magán egészségügyi ellátás díját a biztosító szolgáltatása fedezi. A szolgáltatás igénybevételekor a biztosító közvetlenül az egészségügyi szolgáltatónak fizet.

Az egészségügyi szolgáltató 24 órás telefonos egészségügyi tanácsadást biztosít, és a gyógyuláshoz szükséges, különféle egészségügyi ellátásokkal kapcsolatos szervezési feladatokat is átvállalja az ügyfelektől.

Mint tudjuk, az idő pénz, egészségünk pedig felbecsülhetetlen érték. A magán egészségbiztosítás lehetőséget biztosít, hogy szükség esetén csak a gyógyulásra, ne az anyagiakra és a megfelelő ellátás keresésére kelljen összpontosítani.

Válassza a magán egészségbiztosítást cégeknek, prémium kategóriában

Válassza a magán egészségbiztosítást cégeknek, prémium kategóriábanAz egészségbiztosítás rendszeres fizetése minden, az egészségügyi szolgáltatásokat igénybe venni kívánó ember számára kötelező. A munkáltatók alkalmazottaik számára maguk kötelesek intézni a járulékfizetést, de már nem kell az egészségbiztosítás díja után járulékot és adót fizetniük, mint eddig.

Érdemes tehát minden lehetőséget megvizsgálni és olyan megoldást választani, ami a legelőnyösebb a cég minden munkatársa számára. Egyértelműen mindenki a színvonalas és minden szempontból kielégítő egészségügyi szolgáltatásokat szeretné igénybe venni. A prémium kategóriába tartozó egészségbiztosítással mi pontosan ezt szeretnénk megadni a hozzánk forduló cégeknek, illetve az alkalmazottaiknak.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásunkat annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalú egészségbiztosítást, és az ezzel járó előnyöket is biztosítani tudja alkalmazottainak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg mindent az exkluzív egészségbiztosítási csomagjainkról, illetve az igénybevétel részleteiről!

Miért döntsön a céges egészségbiztosítás mellett?

Miért döntsön a céges egészségbiztosítás mellett?Az emberek számára a legfontosabb egyéni érték az egészség. Természetesen ez igaz egy közösségre is, főleg egy munkahelyen, ahol rendkívül kellemetlen pillanatokat, leállásokat okozhat, ha az alkalmazottak lebetegednek és emiatt hosszabb ideig nélkülözni kell őket a munkában. Ezért a vezetőségnek komoly érdeke fűződik ahhoz, hogy a munkavállaló egészségi állapota megfelelő legyen, mert akkor a betegségek a lehető legkevesebbet vonják el a produktivitástól. Ha Önnek is fontos a siker és a kitűzött célok elérése, döntsön a céges egészségbiztosítás mellett!

A céges egészségbiztosítás számos előnnyel jár mind a munkavállalónak, mind a munkáltatóknak. Előbbi szempontjából azért előnyös választás, mert nem terheli a biztosítás költsége a munkadíjat és magas szintű egészségügyi ellátásban részesülhet, utóbbi esetében viszont összetettebb előnyökről van szó. Egyrészt növeli a munkavállaló lojalitását a vállalkozással szemben, másrészt ez egy adó- és járulékmentes juttatási kedvezmény, ami a cafeteria keretein belül adható, vagyis költség szempontból nem megterhelő egy cégnek sem!

Kapcsolat

Assure-Man Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft.

1048 Budapest Járműtelep u. 23.

Tel.: +36 1 232 1150
Fax.: +36 1 232 1151
E-mail: info@assure-man.hu
Web: www.assure-man.hu

Ügyfélpanasz-kezelési szabályzat
Adatkezelési szabályzat
Tájékoztató belső visszaélés-bejelentési rendszerről